Overslaan en naar de inhoud gaan

Waar kan ik elektrische wagens opladen?

Waar kan ik elektrische wagens opladen?

 

Het gemakkelijkste om op te laden is natuurlijk wanneer er op het werk en/of thuis laadpunten zijn. Omdat dit echter niet steeds mogelijk is, en om elektrisch opladen onderweg mogelijk te maken, zijn er heel wat (semi-)publieke laadpunten aanwezig. Het publieke laadnetwerk in België en Europa breidt zich continu uit langs de openbare weg, op snelwegen, langs winkelcentra, restaurants, hotels, enzovoort.

De TOTAL EV Kaart biedt via zijn samenwerking met NewMotion toegang tot een netwerk van meer dan 100 000 publieke laadpunten in Europa (met meer dan 4000 in België en waarvan meer dan 800 snelladers). Het overzicht van alle laadpunten toegankelijk met de TOTAL EV kaart vindt u hier terug. Dit zelfde overzicht heeft u ook in onze handige TOTAL app, waarin u steeds het type laadpunt ziet, alsook welke laadpunten beschikbaar zijn en wat de laadsnelheid is van ieder laadpunt. Natuurlijk kan u met de TOTAL EV Kaart uw elektrische wagen ook opladen op alle snelladers aan TOTAL tankstations!

Bovendien maakt de TOTAL EV kaart het u ook mogelijk om op privé laadpunten te laden, maar dit hangt af van de soort laadpaal en de overeenkomst die de eigenaar van de laadpaal heeft met de beheerder ervan.

Nog steeds hulp nodig?