Hoe kan ik me opnieuw aanmelden aan mijn MyTotal-account?

Het lukt niet meer om me aan te melden bij mijn MyTotal-account. Wat moet ik doen?

Als u zich niet meer kunt aanmelden bij uw klantenzone MyTotal, kunt u eerst proberen om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Klik hiervoor op de knop “Wachtwoord vergeten?”. Vervolgens zult u een e-mail ontvangen waarmee u een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Als het u daarna nog niet lukt om u aan te melden, kunt u ons op de hoogte brengen van het probleem door een e-mail te sturen naar care@totalgp.be.

Nog steeds hulp nodig?