Overslaan en naar de inhoud gaan

Dienst

 

Neem contact met me op

 

Vertel ons
wat meer

 

De informatie die u geeft is erg handig om een gepersonaliseerde offerte op te maken! Een van onze energie-experten zal contact met u opnemen om de verschillende mogelijkheden te bespreken. U kunt bij hem ook met al uw vragen terecht.

Wilt u niet langer wachten? Neem dan meteen contact met ons op via 02 486 22 22.

Of doe zelf hier de simulatie.

 

 

Bel me terug


Doet u liever de simulatie zelf?

 

Ga naar simulator

 

Total Gas & Power, uw partner die energie eenvoudig voor u maakt.

 

Afbeelding
klantenservice

 

Belgische klantendienst

We bieden een lokale, snelle en doeltreffende service aan onze professionele klanten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

 

Afbeelding
totaal oplossing

 

Totaaloplossing

Ons aanbod aan diensten ontwikkelt zich voortdurend en we zijn meer dan ooit de partner van kmo’s en zelfstandigen voor al hun energiebehoeften: elektriciteit, gas, mazout, brandstoffen, elektrische mobiliteit, fotovoltaïsche panelen, smeermiddelen, pellets, …

Afbeelding
uitstraling

 

Internationale reikwijdte

TOTAL bestaat al meer dan 50 jaar. Sinds 2015 zijn we ook actief in de distributie van elektriciteit en gas voor onze klanten.


 

Afbeelding
eco

 

Ecologisch verantwoord

TOTAL heeft als internationale speler een maatschappelijke verantwoordelijkheid in de ontwikkeling van duurzame en ecologische projecten. Het installeren van fotovoltaïsche panelen, de injectie van groene stroom en innovatie zijn slechts enkele concrete voorbeelden van ons ecologisch engagement.

Afbeelding
TOTAL GP - Laadpaal