TOTAL GAS & POWER IN BELGIË

 

 

 

Aardgas en elektriciteit.
Hernieuwbare energie.

100% toegewijd aan Belgische bedrijven.

 

TOTAL Gas & Power in België, een energieleverancier toegewijd aan Belgische bedrijven 

 


TOTAL Gas & Power Belgium, tot de mondiale groep TOTAL behorend, is leverancier van aardgas en elektriciteit sinds 2013. TOTAL Gas & Power verdeelt aardgas en elektriciteit op de B2B markt en is actief in België sinds 2013. Eind 2016, heeft de groep TOTAL zijn positie op de Belgische markt versterkt door de energieleverancier Lampiris over te nemen.

Voor onze klanten vertaalt dit zich vandaag in een breder aanbod van producten en diensten, interessantere prijzen, een verbetering van de dienstverlening, maar ook het feit dat TOTAL Gas & Power 100% groene energie levert aan al zijn professionele klanten. 

Voortaan schaffen professionele klanten groene energie aan bij TOTAL Gas & Power Belgium , terwijl de consumenten bediend worden door Lampiris.


Interview van Philippe Grandelet, General Manager B2B, en Michaël Vandelaer, Marketing Manager B2B.

 

TOTAL Gas & Power spreekt de taal van zijn klanten. 
Onze sales teams en onze klantendienst bevinden zich in België, zo dicht mogelijk bij zijn professionele klanten. Deze nabijheid getuigt van de wens van TOTAL Gas & Power om een snelle en efficiënte klantenservice te verlenen. Heeft u vragen? Neem snel contact op met ons! 

TOTAL Gas & Power Belgium
Rue Saint-Laurent 54
4000 Luik
België

Tel : 02/486.21.21 (Ma- Vr : 8.30 - 18.00)
E-mail : pro@totalgp.be
www.totalgp.be