Energieovernamedocument

 

Nuttige informatie over het energieovernamedocument 

 

Soms vraagt een leverancier naar een energieovernamedocument (EOD). Wat is dat precies? Een energieovernamedocument wordt gebruikt om de leveringspunten stop te zetten. Hierop worden de meterstanden en de stopzettingsdatum geregistreerd. Dit document moet ingevuld en getekend worden door beide partijen. U vindt het energieovernamedocument ook in de rubriek “Nuttige documenten” terug.
 

energieovernamedocument downloaden

 

 

In welke gevallen  wordt het energieovernamedocument gebruikt?

 

1. als uw btw-nummer of de naam van uw bedrijf verandert, moeten wij het oorspronkelijke klantnummer afsluiten om de nieuwe gegevens over te zetten naar een nieuw klantnummer. In dit geval moet u het energieovernamedocument invullen en terugsturen naar pro@totalgp.be .

2. als u verhuist en het leveringspunt wordt door iemand anders overgenomen, moet u een energieovernamedocument invullen. Wij sluiten het leveringspunt op uw naam af. Er wordt nog steeds energie geleverd aan het leveringspunt, maar op naam van de nieuwe bewoner. Zodra de levering aan het leveringspunt stopgezet is, kan de nieuwe klant een contract afsluiten bij de leverancier van zijn keuze. Vermeld zeker het type van de meter en of de meter open of afgesloten is. Als u daarentegen de meter definitief wenst af te sluiten, moet u zich tot uw netbeheerder wenden. Die zal ons automatisch op de hoogte brengen. Zodra wij deze informatie ontvangen, sturen wij u geen facturen meer.

 

Gaat u verhuizen ?

Wees er op tijd bij en bel ons twee weken voor uw verhuizing.