E-mobility

Deze pagina is ondertussen vervangen door nieuwe content:

 

Meer informatie over laadpalen

 

Meer informatie over laadkaarten

 

Meer informatie over EasyCHARGING consulting

 

 

Elektrische Mobiliteit is bezig aan een stevige opmars.
Kiezen voor een elektrische wagen is kiezen voor het alternatief van de toekomst.
Geen wonder dat steeds meer bedrijven de overstap willen maken.

 

Vanaf heden kunt u bij Total Gas & Power terecht voor het meest complete dienstenpakket rond elektrische mobiliteit op de Belgische markt met 100% groene energie!

 

 

Wat biedt Total Gas & Power u aan?

 

Laadinfrastructuur:

Samen zoeken we voor u de meest geschikte laadoplossing zowel voor het laden op het werk als bij u thuis. Een plaatsbezoek zal ons in staat stellen om de kosten in kaart te brengen en u een aangepaste offerte te maken.

 

Laadpas:
Om te ‘tanken’ met een elektrische of plug-in hybride wagen heeft u een laadpas nodig. De gratis meegeleverde laadpas van onze partner geeft u toegang tot het grootste netwerk in Europa met 40.000 toegankelijke laadpunten.

Daarnaast bouwt Total samen met haar partners een netwerk van snellaadlocaties uit in haar tankstations. In België is Total marktleider. U heeft eveneens toegang tot deze snellaadlocaties met uw Total laadpas.

U vindt alle laadpuntlocaties via de handige app van onze partner NewMotion. Zo weet u steeds waar het dichtstbijzijnde laadpunt zich bevindt.

 

Verrekening van de laadkosten:
Op het gepersonaliseerde klantenplatform vindt u een overzicht van alle laadsessies en - kosten voor uw elektrische wagenpark. Indien u voor een Total laadoplossing kiest worden de laadkosten voor het thuisladen van uw werknemer automatisch verrekend met uw onderneming. Zo vermijdt u dat uw werknemer hier aparte kostennota's voor moet maken. Deze unieke split-billing oplossing tussen werknemer en werkgever zorgt er eveneens voor dat u als onderneming de BTW kan recupereren!

 

Voordelen voor uw bedrijf:

 

  • Kiezen voor Total is kiezen voor een betrouwbare en ervaren partner in de levering van mobiliteitsoplossingen en groene energie
  • Investeren in elektrische mobiliteit en laadpaalinfrastructuur is investeren in een duurzaam en groen bedrijfsimago en een reductie van de CO2-voetafdruk
  • Geen zorgen met betrekking tot de installatie en onderhoud van de laadinfrastructuur
  • Geen extra administratieve lasten dankzij ons gepersonaliseerde klantenplatform
  • Mogelijkheid tot het recupereren van de BTW op de thuislaadsessies van de particuliere klanten van Lampiris via een split-billing systeem.

 

Interesse?

 

Klik hier om ons een e-mail te sturen, of vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo spoedig mogelijk.