Overslaan en naar de inhoud gaan

Partner Acerta

Afbeelding
sustainable for all


Speel op zeker

Speel daarom op zeker waar kan.
Door te kiezen voor een gas- en energiecontract aan vast tarief, komt u gedurende 3 jaar niet voor nare verassingen te staan.

Afbeelding
Person


laat u omringen door experts

Als zelfstandige heeft u vaak heel wat aan uw hoofd. Maar uw energieoplossingen, die kan u met een gerust hart aan ons overlaten dankzij onze jarenlange ervaring en expertise.

Afbeelding
tarif


geniet van korting

Zelfstandigen die elke dag voluit voor hun zaak gaan? Die verdienen een stevig duwtje in de rug. Profiteer nu van een straffe korting op uw energiecontract aan vast tarief.

Afbeelding
TOTAL GP - Good partner

Total en Acerta: we've got your back!

Of u nu uw eerste stappen als zelfstandige zet of een doorwinterde ondernemer bent. Eén ding staat vast: u staat sterker in uw schoenen als u zich laat omringen door de juiste experten. Hoe u uw activiteiten winstgevend kan maken, welk status u best kiest of hoe uw onderneming bekend te maken, daarin kan Acerta u vlekkeloos begeleiden.

Wij daarentegen ondersteunen u in de zoektocht naar een duurzame energieoplossing voor uw bedrijf. Zo bent u steeds gegarandeerd van efficiënte producten aan een voordelig tarief.

Daarbovenop geven wij u graag nog een extra duwtje in de rug. Als partner van Acerta, bieden we u een korting aan op uw gas- en elektriciteitscontract (aan vast tarief) tot wel € 180*. Bereken uw prijs hierboven en geniet onmiddelijk van uw korting.

* zie info en voorwaarden 

Weinig tijd of een grote verbruiker?

 

contact formulier

Laat uw gegevens hier achter.
Wij berekenen alles voor u en bezorgen u een offerte op maat.

Zo heeft u alle tijd om u te concentreren op uw zaak.